Marian Leenders

Praktisch

Na een kosteloos oriënterend gesprek waarin je vraagstelling en het doel van het coachtraject centraal staan, ga je aan de slag met opdrachten en spreken we een aantal sessies af.

Voor uw levensvragen

Zit je thuis of op je werk niet lekker in je vel? Dan ben je welkom om samen op zoek te gaan naar antwoorden op je vragen: Vindjebron levenscoaching

Werkgever

In tijden van veranderingen zult u met de medewerkers in uw organisatie meebewegen met de ontwikkelingen van diensten en producten in de markt. Dan is het nog meer van belang dat de juiste personen op de juiste plek zitten. Vraagt u zich wel eens af of al uw medewerkers duurzaam en bevlogen op hun werkplek zitten? Of zou dat beter kunnen?

Om u hierin te ondersteunen, bied ik u de volgende diensten aan:

Loopbaanadvies:  om het loopbaanperspectief en de talenten van uw medewerkers goed uit de verf te laten komen en de persoonlijke bevlogenheid van de medewerkers te verhogen.

Outplacement:  wanneer een medewerker in uw organisatie niet op de juiste plek zit en u wilt stimuleren dat die persoon in een andere organisatie een baan vindt.

Re-integratie 1e spoor:  re-integratie in de eigen functie na ziekte van een medewerker.

Re-itegratie 2e spoor: re-integratie in een functie in een andere organisatie als een medewerker niet kan terugkeren naar de eigen functie.

Personal Coaching: begeleiding van leidinggevenden en medewerkers die zich verder willen ontwikkelen in hun werk en/of in de dagelijkse praktijk tegen patronen aanlopen die zij willen veranderen.

Burnout Begeleiding: preventieve begeleiding van medewerkers die overbelast zijn of overbelast  dreigen te raken en anderzijds begeleiding van medewerkers die herstellende zijn van een burnout.

Workshops: klik hier voor het huidige aanbod.

 

U bent van harte welkom contact op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.