Marian Leenders

Praktisch

Na een kosteloos oriënterend gesprek waarin je vraagstelling en het doel van het coachtraject centraal staan, ga je aan de slag met opdrachten en spreken we een aantal sessies af.

Voor uw levensvragen

Zit je thuis of op je werk niet lekker in je vel? Dan ben je welkom om samen op zoek te gaan naar antwoorden op je vragen: Vindjebron levenscoaching

Werknemer

In tijden van veranderingen zul je je als medewerker in een organisatie voortdurend moeten afvragen of je je talenten en interesses optimaal benut. Zit je nog op de juiste plek en zit je daar lekker in je vel? Ontwikkel je je in jouw loopbaan in de richting die jij zelf wilt? Of zou dat anders kunnen?

Om jou hierin te ondersteunen, bied ik je de volgende diensten aan:

Loopbaanbegeleiding: om je loopbaanperspectief en je talenten goed uit de verf te laten komen.

Andere baan vinden:  wanneer je in jouw organisatie niet meer op de juiste plek zit en een andere baan bij een andere organisatie moet gaan zoeken.

Werk na ziekte: reïntegratie in je eigen functie na ziekte.

Ander werk na ziekte:  reïntegratie in een functie in een andere organisatie als je niet  kunt terugkeren naar je eigen functie.

Solliciteren & netwerken: voorbereiden op en oefenen van sollicitatie- en netwerkgesprekken.

Personal Coaching: wanneer je je verder wilt ontwikkelen in je werk en/of in de dagelijkse praktijk tegen patronen  aanloopt die jij wilt veranderen.

Burnout Begeleiding: preventieve begeleiding om niet ziek te worden door overbelasting in het werk. En anderzijds begeleiding bij herstel van een burnout als je moet gaan reïntegreren.

Workshops: klik hier voor het huidige aanbod.

Je bent van harte welkom contact op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.